Apartmani za unajmljivanje u Rijeci

Apartments to rent in RijekaRijeka nudi veliki broj apartmana koje možemo unajmiti. Njihov je broj iz godine u godinu sve veći, a ponuda sve bolja. Apartmani su odličan izbor za osobe koje se žele uvijek osjećati kao kod kuće i ne vole hotele Ili za poslovne ljude koji ne vole hotelske gužve. Također su vrlo često izbor onih koji ne žele previše potrošiti, a opet putovati i posjećivati mjesta koja još nisu.

U samome centru Rijeke možemo pronaći veliku ponudu apartmana raznih veličina, kategorija i cijena.

Tako ako moramo ili želimo biti smješteni u centru grada smještaj možemo potražiti u sljedećim apartmanima:

  • Apartmani Rijeka No.1 – nude razne apartmane u centru grada uz besplatni Wi-Fi, klimu, a možemo dovesti i kućnog ljubimca. Apartmani Rijeka No.1 u svojoj ponudi imaju ukupno sedam apartmana na različitim lokacijama centra grada.
  • Apartmani Rijeka CENTAR – kao i prethodno spomenuti apartmani i ovdje je besplatan Wi-Fi, možete dovesti kućnog ljubimca, svi se nalaze u centru grada i ima ih ukupno šest. CENTAR nudi i samo sobe za unajmljivanje.
  • Apartman B3 – također u centru grada, na 5.katu, lift, moderan, dopušta kućne ljubimce, ima flat screen, wireless internet.
  • Ostali apartmani u centru grada – Studio Apartman Pomerio, Apartman Flumen, Brajin studio apartman i mnogi drugi.

Također i izvan samoga centra grada možemo naći apartmane za unajmljivanje. U raznim kvartovima Rijeke ili negdje blizu mora, ovisno o onome što više volimo. Apartmane možemo tražiti i ciljano – u blizini bolnice, u blizini plaže ili jednostavno negdje na mirnoj lokaciji gdje nam treba odmor. U Rijeci možemo sve to i pronaći. Većina apartmana, kao što smo vidjeli iz već napisanog, nudi sve što je neophodno za ugodan boravak.

Većinu ovih apartmana ili soba možemo rezervirati online što nam dodatno olakšava planiranje posjeta Rijeci.

Za većinu ovih apartmana možemo pročitati i mišljenja bivših klijenata, što je u svakom slučaju preporučljivo.