Rent a car lokacije u Rijeci

Ako nemamo osobni automobil, a turist smo u nekom gradu, unajmiti auto nije loša ideja, a nije ni problem. Prednost unajmljivanja automobila, osim udobnosti, sigurno je mogućnost posjećivanja nekih mjesta za koja nema organiziranih izleta ili su to jednostavno mjesta koja nas baš jako zanimaju.

Kao i u svakom gradu, tako i u Rijeci možemo unajmiti automobil na mnogim lokacijama, odnosno kod brojnih iznajmljivača vozila i automobila.

Osim osobnih automobila u rent-a-car poslovnicama možemo unajmiti i kombi vozila. Želimo, na primjer, otići na neki koncert u Zagreb iz Rijeke, a u to vrijeme ne postoji autobusna linija ili nam je jednostavno praktičnije putovati kombijem. Praktično i jednostavno.

Osobne automobile i ostala vozila možemo, naravno, unajmiti i za međunarodne relacije.

U Rijeci i bližoj okolici postoje mnoge rent-a-car agencije koje, u današnje vrijeme po vrlo povoljnim cijenama nude svoje usluge.

Car rental locations in RijekaU samom centru grada možemo ih pronaći nekoliko : CarpeDiem rent-a-car, Dollar Thrifty rent-a-car, ORYX rent-a-car, SIXT, rent-a-car Tea te također neke možemo pronaći i izvan samoga centra grada. Sve ove agencije posjeduju i svoje web stranice na kojima se mogu pronaći sve potrebne informacije o vrsti vozila koja nude, o cijenama i ostalim pogodnostima.

Usluge rent-a-cara svakako su nešto što je svakome gradu ili manjem mjestu neophodno za upotpunjavanje turističke ponude. Neke od zanimljivih dodatnih usluga koje pruža većina rent-a-car agencija su unajmljivanje navigacije – nešto što će biti od velike koristi kada se nalazimo na nepoznatom terenu ili unajmljivanje dječje sjedalice – nešto što svakako moramo učiniti ako sa nama putuje i mlađi član obitelji.

Agenti rent-a-car agencija uglavnom su dostupni 24 sata dnevno u većini dana u tjednu, a u slučaju kvara ili prometne nezgode korisnik usluge pokriven je uslugom pomoći na cesti.

Pa, želimo li istražiti okolicu Rijeke, vidjeti neka mjesta koja su autobusom nedustupna, možemo vrlo jednostavno unajmiti automobil.